NORDEA

”Ida var en virkelig god sparringspartner og projektleder. Hun tog hånd om processen og fandt de rigtige locations og modeller. Hendes faglige og menneskelig viden sikrede, at billederne blev helt rigtige i forhold til vores behov,”
Jean Konbæk, grafisk designer fra Nordea.

SE CASE >

DRYS-DENMARK

”Det er meget nemt at arbejde med Ida. Bare et par stikord, så har hun fanget ideen og står for det hele. I en travl hverdag, er det guld værd at have en samarbejdspartner som Ida, som både er hurtig og super kreativ.”
Susan Müller, designer og indkøber i Drys Denmark

SE CASE >

BDO

“Vi er ude efter en helt bestemt stil til Kommunernes Revision, og den har Ida været rigtig god til at fange. Ida har en evne til at få folk til at glemme kameraet og slappe af. Det er vigtigt for os, fordi vi bruger vores egne folk til billederne,”
Irene Hvid, Marketingskonsulent fra BDO

SE CASE >

INTENZ

“Vi var ude efter billeder med en professionel udstråling, men det måtte ikke blive for stift. Ida fangede balancen mellem det professionelle og det menneskelige, og vi har fået præcist det udtryk i billederne, som vi var ude efter,”

Sebastian Kastrup, intern konsulent i konsulenthuset Intenz

SE CASE >

FAMILIEDIALOGEN

“Der er noget u-krukket og naturligt over Idas måde at arbejde på, som ligger langt fra de reklamefotografer, jeg tidligere har stiftet bekendtskab med. Jeg vil virkelig anbefale Ida til alle, der føler sig lidt begynder-sårbare i processen med at udvikle en virksomhed. For Idas humor, varme og superprofessionelle håndtering af sit fag, er guld værd. Resultatet var de smukkeste billeder, jeg kunne ønske mig.”

Marie Moesgaard, Familiedialogen

SE CASE >

Nordea-Scandinavia / NEAS Energy / BDO-Revision / Intenz / HELM AS / Hemonto / Sun Air-British Airways / Arla Foods / Bascon / Dansk Industri / Lundbeck-Pharma / Container / XtraOrdinary / D-Sign Dänemarken NL / Trollbeads-Benelux / Rabinovich Jewelry-Benelux / Rabinovich-DK / Repeat / byStroom / Drys-Denmark / Replace / Green Cotton / Drappa Dot / Pieszak / Fransa Clothing / Anette Wille Jewelry / Mette Viwelsted Jewelry / Sisters Point / Designa / Kvik Køkkener / Lene Bjerre / Dansk Supermarked / Aarhus Kommune / Skanska / Ineva / Stofa / Alt For Damerne / Femina / Hendes Verden / Fit Living / Gravid / Vores Børn / Vores Børn mini / Vores Børn Junior / Lime / Samvirke / Bo Bodre / RUM / m.fl


Links:

Founder og partner i Schmidt & Konbæk – imagebanking
Jeg er en del af freelance netværket Craft & Talent i København: CRAFT & TALENT