Erhvervs og industrifotografering

fotografering for virksomheder til deres hjemmesider, årsrapporter og billeddatabaser

ERHVERVSFOTO

Med en erhvervsfotografering kan I styrke jeres virksomheds visuelle brand med et genkendeligt og professionelt look.

Som professionel erhvervsfotograf med mange års erfaring med fotografering for både store og små virksomheder, har jeg opbygget en ekspertise i at forstå jeres behov, fortolke jeres ydelser og værdier visuelt.
Med en erhvervsfotografering får I en rød tråd igennem alt jeres billedmateriale på jeres hjemmeside, i jeres årsrapporter og virksomhedsportrætter. I vil få et unikt image som forstærker brandet af jeres virksomhed.

Nedenfor kan I se nogle af mine erhvervsfotos. I kan også læse mere om hvordan en erhvervsfotografering foregår HER.

 

HVORFOR SKAL I VÆLGE EN PROFESSIONEL ERHVERVSFOTOGRAFERING?

Jeres virksomhed er professionel, I har et godt produkt eller tilbyder en professionel ydelse. I en meget visuel verden er den visuelle brandingen af jeres virksomhed også nød til at være unik. I skal skiller jer ud fra mængden, fremstår professionelt og med et stærkt brand.

Med en professionel fotografering af jeres virksomhed, vil I få lavet præcis de billeder som afspejler jeres værdier, jeres ydelser og jeres produkter. Jeres kunder vil kunne genkende jeres virksomhed i jeres billeder, hvilket skaber stor troværdighed og branding værdi.

 

HVAD KAN JEG TILBYDE JER MED EN ERHVERVSFOTOGRAFERING?
Igennem mange år har jeg fotograferet for mange forskellige typer virksomheder og koncerner, som alle har haft et ønske om et stærk og målrettet visuelt image. Det være sig alt fra enkelte billeder til en hjemmeside til opbygning af store billedbanke med tusindvis af billeder.

Jeg er meget projektorienteret og er derfor i stand til at løse store og komplekse foto set-ups med mange modeller og location skift på en dag. Hvis I vælger mig som fotograf for jeres virksomhed, tilbyder jeg jer hele pakken med idéudvikling, projektledelse, fotografering og postproduktion.

Kunder tæller bla. Nordea Bank, BDO, HK,

For fotografering og udvikling af specialudviklet billedbank se  HER >

HVORDAN FOREGÅR FOTOGRAFERINGEN?Inden fotograferingen:

• Idéudvikling: Via en tæt dialog kommer vi frem til det image der passer til jeres virksomhed og værdier. Hvilke ønsker I har til fotograferingen samt hvad I ønsker billederne skal bruges til.

• Planlægning: Fotograferingen planlægges ud fra et moodboard der er lavet på baggrund af idéudviklingen, location undersøges, tidsplan udarbejdes ift. billeder og location, casting af evt. modeller samt makeupartist.

Fotograferingen:

• Fotograferingen udføres ud fra forstående briefing og planlægning. Ved større komplekse opgaver medbringer jeg ofte en assistent til at assistere mig under fotograferingen.

Postproduktion:

• Efter fotograferingen udvælger jeg previews af råfilerne som jeg sender til jer via et proofing link, hvorfra I kan udvælge de billeder I ønsker retoucheret.

• Billederne retoucheres og tillægges det look der passer til jeres virksomhed

• I modtager billederne i high-res Tiff format til print, samt low-res jpg format til web. Har I specifikke ønsker til størrelser leveres det også.

• Billederne sendes via WeTransfer.

Ønsker I også et stærkt visuelt branding image via erhvervsfotografering ?

Så kontakt mig for pris på fotografering samt booking på tlf: 40822865 eller send mig en mail  mail@idaschmidt.dk

Jeg ser frem til at høre fra jer.