Portrætfotografering

Portrætbilleder til virksomheder, magasiner og PR

Portrætfotos

Det professionelle portrætfoto er et must i nutidens visuelle digitale verden. Uanset om du har en enkeltmandsvirksomhed, arbejder for en stor koncern eller ønsker en professionel digital profil, så har du behov for et professionelt portrætbillede.

Med mere end 15 års erfaring som professionel portrætfotograf er jeg i stand til nå ind til kernen i det menneske, der står foran mit kamera. Ved at skabe den rette atmosfære og opnå gensidig tillid får jeg dig til at slappe af foran kameraet, så du får et stærkt og troværdigt portræt, du kan genkende dig selv i og blive glad for.

Se eksempler på mine portrætfotos nedenfor samt læs mere om hvad du skal vide omkring en portrætfotografering HER

 

Vælg den rigtige fotograf

At vælge den rigtige fotograf til din portrætfotografering kan være alt afgørende for din fotooplevelse og dit endelige portrætbillede. Det er derfor vigtigt, at du allerede i overvejelsesfasen researcher lidt på forskellige fotografer, ser hvilken typer portrætbilleder de laver og om det er en stil du kan lide.

Kemien mellem fotografen og dig er vigtig, så ring og få en snak med fotografen om hvordan de arbejder og hvad de kan tilbyde. Ret hurtigt vil du kunne fornemme om der er en gensidig forståelse for hvad du gerne vil have lavet.

Lad være med at vælge ud fra den billigste pris, det kan blive meget dyrt hvis fotograferingen ikke levede op til dine forventninger.

 

Hvordan foregår en fotografering hos mig ?

Inden fotograferingen


  • Vi har talt sammen over telefonen og lavet en forventningsafstemning af hvilken stil du gerne vil have, samt hvad dine portrætter skal bruges til, f.eks. din hjemmeside, din LinkedIn profil eller PR generelt. Som regel vil jeg forslå at du får lavet to forskellige typer portrætter, et businessportræt og et mere casualt portræt.
  • Make-up og påklædning, Ønsker du selv at stå for make-uppen skal du huske at lægge en god mat foundation og have en mat pudder med så du lige kan duppe de skinnende pletter, husk lidt ekstra omkring øjnene og på læberne. Jeg kan også hjælpe med at booke en professionel makeupartist. Din påklædning skal afspejle hvem du er når du møder dine kunder, men undgå helst tøj med smalle striber og små mønstre samt store iøjnefaldende logoer, tænk også over at tøjet skal være årstidsneutralt så du kan bruge billederne hele året og i lang tid. Tag endelig forskellige tøj sæt med, så udvælger vi sammen det rigtige outfit til dig.

Fotograferingen


  • Vi mødes på den aftalte location eller mit studie i Aarhus
  • Selve fotograferingen forventes at tage ca. 1-2 timer
  • Min vigtigst opgave under selve fotograferingen er at skabe et tillidsfuldt rum hvor du føler dig godt tilpas og tør være dig selv foran kameraet.
  • Under fotograferingen har du løbende mulighed for at følge med i de billeder der bliver taget af dig.

Efter fotograferingen


  • Du modtager et link med adgang til preview af dine portrætfotos, hvorfra du let kan udvælge de portrætbilleder du ønsker færdigredigeret.
  • Portrætterne retoucheres og leveres i både high-res tiff format til print samt low-res jpg format til web. Har du specifikke ønsker til format aftales det.
  • Du modtager de færdige portrætter via Wetransfer

Jeg håber at du vælger mig til din næste portrætfotografering.

Kontakt mig for pris på fotografering samt booking på tlf: 40822865  eller send mig en mail:  mail@idaschmidt.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.